KDO SMO

Smo podjetje z 24 letno tradicijo. Naša primarna dejavnost je peka kruha in pekovskega peciva, sledita ji gostinska ter trgovinska dejavnost. Podjetje vodi in upravlja Zoran ZORMAN, ekonomist. Smo podjetje, ki stoji na temeljih kakovosti in nenehnih prilagajanj novim tehnologijam, sprememb trendov ter želj naših potrošnikov. Odlikuje nas tudi potrdilo SQ slovenske kakovosti - izdelki in storitve slovenskega izvora za proizvodnjo kruha, pekovskega peciva in slaščic, gostinstva in trgovine.

CILJI

Naš cilj je postati eden izmed vodilnih proizvajalcev svežega kruha ter pekovskega peciva na Koroškem. Cilj podjetja je tudi dosegati nadpovprečne rezultate bilanc in tako širiti prepoznavnost podjetja tudi v druge okraje v Sloveniji. Tako postane cilj podjetja tudi razširitev in povečanje maloprodaje naših proizvodov v druge kraje na Koroškem.

VIZIJA

Na Koroškem želimo postati prepoznavni po kakovostnih pekovskih proizvodih ter pestri ponudbi gostinskih storitev. Z najsodobnejšo opremo in znanjem želimo potrošnikom ponuditi izdelke, ki ustrezajo njihovim željam in okusu. Združiti želimo kakovost proizvodov in storitev z nizko ceno ter tako ugoditi našim strankam.